Diner

MORE Networking este o abordare fresh, transparenta si entuziasta a conceptului de business networking. MORE Networking este cu si despre oameni si experiente.

Expect LESS, give MORE.

MORE Networking este o comunitate a oamenilor care au inteles ca a crea valoare este cea mai buna recomandare. Este despre oameni care share-uiesc experiente si isi asuma esecuri. Este despre antreprenori care invata continuu si ajuta pentru ca pot, nu pentru ca trebuie.

MORE about you, LESS about your job.

MORE Networking este despre oameni care vorbesc despre ei, nu despre descrierea job-ului. Despre oameni care invata sa isi vanda „de ce-ul” mai mult decat „produsul”.

LESS selling, MORE networking!

Vanzarea este transfer de incredere si entuziasm. MORE networking este despre oameni care au inteles ca vanzarea este o consecinta, nu un obiectiv principal. Este despre oameni care asculta, ajuta si adauga valoare inainte de a cere.

MORE people, LESS buiness cards.

Misiunea MORE Networking este crearea de relatii, nu de baze de date.

Misiunea MORE este de a facilita contextul care sa inlesneasca construirea de relatii si parteneriate durabile si profitabile intre oamenii de afaceri, prin intermediul instrumentelor de networking.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.