Abilitatea de a crea si mentine relatii este fundamentala, atat in viata personala cat si cea profesionala. Oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate de business networking nu mai este asadar o alegere, ci o necesitate.

Puterea echipei

Ceilalti membri ai grupului din care faceti parte vor deveni echipa dumneavoastra de marketing, vanzari si PR, care va vor ajuta sa deveniti vizibili sis a va promovati valoarea.

Invata din experienta

Intalnirile noastre sunt locul ideal in care puteti primi sfaturi utile de la ceilalti membri si veti putea afla noi informatii care sa aduca valoare companiei dumneavoastra.

Cunoaste oamenii

Ca sa le poti oferi produse si servicii de calitate, trebuie sa cunosti ce vor oamenii. Intalnirile de networking iti faciliteaza accesul la potentiali clienti. Invata sa asculti inainte sa vinzi, Sa ajuti inainte sa oferi. Cunoaste-ti audienta, pentru a putea afla cum le poti oferi targetat.

Culege rezultatele

Recomandarile si referintele sunt si vor fi in continuare cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri. Atunci cand nu sunt un scop principal si o consecinta recomandarile vin natural, fara presiune si pot si valorificate si cuantificate.

Comunitatea MORE networking isi propune sa puna accent pe referinte de CALITATE si nu pe CANTITATE, astfel incat, membrii relationeaza relaxat, fara presiuni.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.